Dygtig projektleder til renovering og ombygning søges

Bærer du ligesom os en ambition om at skabe en byggebranche med respekt for både bygninger og mennesker? Har du lyst til at arbejde med ombygning og renovering som del af et stærkt team med et unikt sammenhold? Så er du måske vores nye projektleder.

Scroll for at se mere

Bliv en del af Peter Jahn & Partnere

Vi er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma med mere end 30 års erfaring indenfor renovering og forbedring af danske bygninger. Vi arbejder med alt inden for bæredygtige renoveringsprojekter, vedligeholdelse, fornyelse og forbedring af ejendomme.

Vi ønsker at være de førende indenfor både bæredygtig renovering og digitalisering af renoveringsbranchen.

Vores organisation består af medarbejdere, som bærer en fælles ambition om at tage ansvar for hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere. Vi praktiserer ordentlighed og troværdighed, sammen med struktur og serviceorientering i mødet med alle i branchen.

Hos Peter Jahn & Partnere har det aldrig været vores mål at være billigst – det har altid været vores mål at være bedst. Vi tænker langsigtet, vi tænker kvalitet, og først og fremmest, så sætter vi mennesket først i alt hvad vi gør.

 

Kunden i centrum

Når det kommer til vores kunder, er de kernen i vores tilgang til arbejdet. Alt hvad vi gør, gør vi for at skabe værdi i deres ejendomme. Økonomisk værdi når vi sørger for, at ejendommen er godt vedligeholdt, sikker og tilpasset den fremtid, vi er på vej ind i. Menneskelig værdi når vi værner om den gode oplevelse gennem projektet for ejendommens brugere og ejere. Vi overholder aftaler, løser udfordringer, siger tingene ligeud, og prakker dem aldrig noget på, de ikke har brug for.

 

Bygherrerådgiver til renovering og ombygning

Som vores nye projektleder får du fuldt ansvar for egne projekter med dit eget supporterende projektteam, samt opbakning fra både ledelse og kollegaer. Du får mulighed for at følge projektet fra idéen opstår, til den sidste skrue er skruet i. Der vil være plads til både at fordybe dig i projekteringsfasen, samtidig med at du er i dialog med alle sagens parter.

Hos Peter Jahn & Partnere tilbyder vi en alsidig arbejdsdag, hvor du typisk vil være både på kontoret og ude på byggepladserne samt til møder ude i byen.

 

Primære opgaver

 • Deltage i salg og forventningsafstemning med kunden
 • Rådgive og definere projekternes indhold, målsætninger og økonomiske rammer
 • Projektere og kvalitetssikre hele projekteringsfasen
 • Styre byggeprocessen med kunder og sikre at aftaler bliver overholdt
 • Byggesagsstyring i tæt samarbejde med entreprenørfirmaer og underleverandører
 • Kommunikere med alle sagens parter og formidle problemstillinger og løsninger til alle faggrupper
 • Uddelegere opgaver til interne medarbejdere, samt eventuelt eksterne underrådgivere
 • Lave kvalitetssikring på delprocesserne
 • Sikre en fornuftig rentabilitet ud fra vores interne krav

 

Din baggrund og kvalifikationer

Du er typisk uddannet bygningsingeniør eller bygningskonstruktør. Vi forestiller os (men det er ikke et krav), at du har siddet i en tilsvarende stilling, enten hos en rådgivende ingeniør- eller arkitektvirksomhed, eller at du har erfaring med én eller flere af delprocesserne og nu ønsker at tage det fulde ansvar som projektleder. Det er en fordel, hvis du også har arbejdet med renoveringsopgaver.

Du har:

 • Et godt overblik og forstår at strukturere dine opgaver
 • Evnen til at bruge din akkumulerede viden aktivt i hverdagen
 • Gennemslagskraft, bevarer overblikket og forstår at kommunikere til forskellige persontyper
 • En naturlig evne til at påtage dig ansvaret, og du er proaktiv
 • Stærke analytiske evner, og du trives med at have mange bolde i luften på én gang
 • Gode forhandlings- og forretningsevner
 • Gode evner til at kommunikere både internt og eksternt (skrift og tale)

Hos Peter Jahn & Partnere arbejder vi efter værdierne Engagement, Tryghed, Udvikling, Indlevelse og Ansvarlighed. Hvis du kan tilslutte dig disse værdier er du langt i forhold til at være kvalificeret til jobbet.

 

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et sjovt, begejstret og dynamisk team, der tilbyder et godt og interessant arbejdsmiljø samt madordning, sundhedsforsikring m.v. Hvis du er aktivt interesseret, har vi både et løbehold og cykelhold, som er drevet af vores interesserede medarbejdere, der ønsker lidt mere tid sammen med deres kollegaer.

Vi er for nyligt flyttet i nye rammer i det tidligere mejeri Enigheden på Rentemestervej i Nordvest. Her bor vi nu i et lyst og rummeligt kontorhus, som både giver plads til samarbejde, fordybelse og kreativitet.

Hos PJP tror vi på at alle tager del i at bære PJP videre mod fremtiden, og alles mening tæller, når der skal tages beslutninger. Vi er stolte af vores ophav og de mennesker, der med flid og passion skaber PJP. Sammen bærer vi en fælles ambition om at sætte PJPs værdier som standard i hele branchen.

Vi løfter i flok og hjælper hinanden på tværs af organisationen. Sammen har vi et fokus på at sikre tilfredse kunder, glade medarbejdere og en sund forretning.

Herudover har vi også en masse sjove arrangementer, som skaber et helt unikt sammenhold, som vi er stolte af og som vi værner om.

 

Hvis du synes, at stillingen passer til dine jobønsker, så send din ansøgning samt CV til Martin Daniel Nielsen, mn@pjp.dk, med emnefeltet ”Projektleder til renovering og ombygning”. Vi indkalder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge.