Claus Dam skifter rolle i PJP

27. september 2018
Scroll for at se mere

Pr. 1. oktober 2018 stopper Claus Dam sit daglige virke i Peter Jahn & Partnere (PJP). Han vil dog fortsat have stor tilknytning til firmaet, idet han bl.a. er tiltrådt som bestyrelsesformand for PJP og deltager i netværket omkring PJP for at sikre kvalitet og kundetilfredshed.

Claus har været en del af ejerkredsen i PJP i 31 år, siden han i 1987 indtrådte som partner sammen med Peter Jahn.

 

Generationsskifte

PJP har gennem de sidste 10 år været igennem et planlagt og veloverstået generationsskifte. Undervejs har Martin Nielsen og Jacob Lemche overtaget først Peter Jahns halvdel og derefter Claus Dams halvdel af aktierne i PJP.

Det er vores oplevelse, at generationsskiftet er forløbet gnidningsfrit – såvel internt som eksternt – således at PJP nu fremstår som dels en forynget og dels en digitalt væsentligt forstærket udgave af det traditionelle ”bygningsrådgivningsfirma”.

Vores dyder er fortsat renovering af etageboliger, primært foreningsejede ejendomme, men i tiltagende grad også almennyttige boliger og udlejningsejendomme.

Det er derfor med stor ro i sindet, at Claus træder ud af det daglige arbejde og den daglige tilstedeværelse i PJP. Fremover vil Claus være tilknyttet PJP i forbindelse med følgende arbejdsområder:

 

Claus’ nye rolle

Bestyrelsesarbejde:

Claus fortsætter som bestyrelsesmedlem og indtræder som bestyrelsesformand for PJP, og vil i den rolle deltage i interne arrangementer i PJP.

 

Udvikling og læring:

I PJP har vi iværksat et nyt lærings- og udviklingsrum for nye og yngre medarbejdere, hvor Claus vil være drivkraft og selv deltage som facilitator og dele ud af sine mange års kendskab og erfaring fra firmaet.

 

Netværksarbejde:

Claus har en stærk tilknytning til netværket udenfor PJP, og det er naturligt, at han fortsætter det eksterne netværksarbejde, bl.a. gennem Byens Netværk, Ejendomsforeningen Danmark og Byggesocietet og diverse forbindelser i bank- og kreditforeninger.

AB Borupgaard fejrer 100 år som andelsboligforening
Forrige nyhed
Jacob Lemche underviser på kursus om renovering og ombygning i Ejendomsforeningen Danmark
Næste nyhed