Vores historie

Hos Peter Jahn & Partnere A/S har vi mere end 30 års erfaring med rådgivning inden for bygningsrenovering, vedligeholdelse og fornyelse af ejendomme i primært Storkøbenhavn.

Team PJP

Vi er stolte af vores ophav og de mennesker, der med flid og passion har skabt PJP – og dem, som den dag i dag er drivkraften i vores organisation. Sammen bærer vi en fælles ambition om at sætte PJPs værdier som standard i hele branchen.

Peter Jahn & Partnere A/S blev dannet i 1985 af Peter Jahn sammen med advokaterne Arne Stecher, Peter Andreasen og Sven Westergaard. I 1987 blev Claus Dam en del af ejerkredsen. I 1992 trådte de 3 advokater ud af firmaet, som derefter blev kørt af Peter Jahn og Claus Dam.

Peter Jahn & Partnere blev oprindeligt skabt som en protest mod en byggebranche, som i grundlæggernes øjne ikke skabte nok varig værdi, men mest flygtig profit. En branche, som var kaotisk, kynisk og konservativ.

Byggebranchen dengang var præget af dårlige processer, højt slid og stramt fokus på bundlinjen. Dette gjorde, at der ikke blev lavet ordentligt arbejde, der blev ikke tænkt på fremtiden, og der blev sjældent taget ordentligt hensyn til de mennesker, der boede bag ejendommenes mure.

Derfor valgte Peter Jahn, og senere Claus Dam, at lægge fundamentet for PJP i værdier, som kunne definere en anden standard og udstikke en anden vej – og stadig den dag i dag praktiserer vi troværdighed, respekt, struktur og serviceorientering i mødet med alle i branchen.

Som led i et planlagt generationsskifte valgte Peter Jahn at gå på pension i 2008, hvorefter Jacob Lemche og Martin D. Nielsen trådte ind i ejerkredsen og ledergruppen sammen med Claus Dam.

I 2018 trådte Claus ligeledes ud af ejerkredsen og fungerer i dag som bestyrelsesmedlem og bestyrelsesformand for PJP.

Den nuværende ejerkreds består således af Jacob Lemche og Martin D. Nielsen. 

Vi vil være det foretrukne rådgivningsfirma inden for renovering, vedligeholdelse og fornyelse af den eksisterende boligmasse i København og omegn