Projektplatform

PJP Projektplatform inddrager, involverer og orienterer alle aktører i et byggeprojekt.

Vores Projektplatform er en fælles platform for alle involverede aktører i vores byggeprojekter. Det kan være som beboer, bygherre, administrator, rådgiver eller entreprenør. Platformen fungerer som et projektstyringsværktøj, hvor man som involveret kan få overblik og adgang til relevant information omkring et byggeprojekt.

Sådan kommer du i gang:

  • Er du kunde eller samarbejdspartner, skal du have modtaget en mail-invitation for at kunne tilgå Projektplatformen.
  • Er du beboer i en ejendom med et igangværende projekt, skal du ligeledes have modtaget information med henvisning (link) til det pågældende projekt.
  • Er du allerede bruger kan du tilgå Projektplatformen herover.
www.projektplatform.dk

I Peter Jahn & Partnere har vi fokus på at skabe værdi i de ejendomme, vi arbejder på, og for de mennesker vi arbejder med. Derfor har vi en digital platform, som kan inddrage, involvere og orientere alle aktører i et byggeprojekt.

Vi mener, at et samarbejde på tværs af de involverede parter er værdiskabende for et projekt, og med Projektplatformen har de involverede altid overblik og adgang til relevant information.

Se mere om Projektplatformen i den korte introduktionsvideo herover.

Digitalisering i PJP

Vi har en lang historik med brug af digitale værktøjer med det fokus at understøtte det gode projektforløb – både for vores medarbejdere og vores kunder. Det betyder samtidig, at vi har byggesagshistorik, der strækker sig mere end 20 år tilbage i tiden med næsten 4.000 ejendomme i hovedstadsområdet.

Den hastige udvikling inden for digitalisering har nu gjort det muligt for os at dele den sagshistorik, vi har på ejendommene på den fælles platform, og gøre vores projektstyringsproces mere gennemsigtig for vores kunder og samarbejdspartnere.

For at platformen er værdiskabende for alle involverede, kræver det stor omtanke for de pågældende aktørers vidensniveau og informationsbehov. Der er derfor forskel på brugerrettigheder afhængig af, hvilken rolle man har i forbindelse med en byggesag eller en ejendom.

Med Projektplatformen sikrer vi desuden, at vi overholder alle gældende krav til behandling af persondata (GDPR), hvilket giver tryghed for alle brugere.

Kontakt os for at lære mere om Projektplatformen

Lancering af digital projektplatform