Invitation til morgenevent om Plando 26. januar 2023

16. december 2022

Kom med til morgenevent og hør om Plando – vores nye digitale beslutningsværktøj til bæredygtig forbedring af ejendomme.

Kravene om bæredygtighed i vores del af branchen stiger konstant, men værktøjerne til at gøre bæredygtig vedligeholdelsesplanlægning til en størrelse, som bygningsejere og administratorer kan arbejde målrettet med, er ikke dukket op – før nu!

På vores morgenevent i marts 2022 stillede vi spørgsmålet: Hvordan får vi sammen skabt flere bæredygtige renoveringsprojekter? Med Plando – vores nye digitale beslutningsværktøj – mener vi at have fundet svaret for vores kunder.

Kom og se vores løsning, der får en bæredygtig dagsorden til at gå hånd i hånd med bedre overblik, bedre samarbejde på tværs af en ejendoms interessenter og leverandører og større værditilvækst i boligmassen.

Plando er en digital service, der løfter den traditionelle vedligeholdelsesplan for ejendomme til et strategisk værktøj, som muliggør en overskuelig vedligeholdelsesplanlægning og bæredygtig udvikling af eksisterende ejendomme. Det er muligheden for at skifte løbende vedligehold ud med bæredygtig forbedring. Og bæredygtige forbedringer betyder værditilvækst.

Kort sagt, vores værktøj konverterer din ejendoms data til overskuelig viden, som du kan bruge til at skabe værdi på flere af ejendommens bundlinjer.

Udover at høre om Plando kan du møde Kristian Balleby fra Realkredit Danmark, som kommer med hans perspektiv på spørgsmålet om, hvorvidt bæredygtige forbedringer kan bidrage til økonomisk værditilvækst i forbindelse med en ejendoms løbende vedligehold.

Debat om bæredygtig udvikling i branchen
Vi vil også gerne benytte morgenen til sammen at diskutere, hvordan vi kan hjælpe vores fælles kunder videre med den grønne dagsorden og drøfte eventuelle udfordringer i den forbindelse, så det ikke kun bliver ved de gode planer. Her vil vi meget gerne have din mening. Har du lyst til at komme med et kort input på dagen, så hører vi gerne fra dig. Kontakt Mathilde Schjerning på mvs@pjp.dk.

Vi glæder os til at se dig!

 

Program

Kl. 08.30: Ankomst: Kaffe, morgenbrød og netværk

Kl. 08.45: Velkommen – præsentation af Plando v/ Martin Nielsen, PJP

Kl. 09.00: Kort demo af Plando v/ Jacob Lemche, PJP

Kl. 09.15: Kan bæredygtige forbedringer skabe økonomisk værditilvækst? v/ Kristian Balleby, Realkredit Danmark

Kl. 09.45: Fælles debat: Vi vil alle sammen gerne i en mere bæredygtig retning, men hvordan kommer vi videre som branche? Hvor ser I, at vi er nu? Hvilke behov skal opfyldes, hvis vi skal videre med den grønne dagsorden?

Kl. 10.30: Tak for i dag

 

Tilmelding

Dato: torsdag d. 26. januar 2023 kl. 08.30-10.30

Sted: Rentemestervej 2B, 2400 København NV

Deltagelse er gratis.

Tilmelding: Tilmeld dig her

 

Se vores nye film om PJP
Forrige nyhed
Første år på Rentemestervej
Næste nyhed