PJP Morgenevent om byggesagsbehandling 19. september 2024

7. august 2024
Scroll for at se mere

Kom til PJP Morgenevent om byggesagsbehandling den 19. september 2024

Hvordan opnår vi en bedre udnyttelse af m2 i eksisterende ejendomme til nye boliger i København?

I samarbejde med ejendomsselskabet Dansk Financia og Københavns Kommune inviterer vi til morgenevent med fokus på at lette ansøgningsprocessen ved byggetilladelser – særligt i forbindelse med etablering af tagboliger og konvertering fra erhverv til bolig.

Som byggeteknisk rådgiver oplever vi ofte, at vores kunder – både private udlejere og boligforeninger – er frustrerede over den ressourcekrævende byggesagsbehandling.

For at adressere udfordringerne og forbedre processen inviterer vi bygningsejere og ejendomsadministratorer af boligejendomme, samt alle med interesse for myndighedsbehandling og byggetilladelser ved renoveringsprojekter, til at deltage i en konstruktiv dialog.

På eventet kan du møde områdechefen i Københavns Kommunes Område for Bygninger, der i lyset af Social- og Boligministeriets nyligt lancerede strategi for ændring af bygningsreglementet, der bl.a. fokuserer på at tilpasse og forenkle byggesagsbehandlingen, fortæller om de nuværende tiltag og perspektiver på fremtidige forbedringer.

Som rådgivere vil vi dele vores erfaringer og indsigt i, hvordan man som bygherre bedst forbereder sig på kommende byggeansøgninger – og hvordan man opnår en mere effektiv forhåndsdialog.

Der vil også være tid til en fælles videns- og erfaringsudveksling samt drøftelse af optimering af byggesagsbehandlingsprocessen.

Eventet er en unik mulighed for at opnå en bedre forståelse af processen og sammen arbejde mod at udnytte den eksisterende bygningsmasse bedre.

Vi håber, at du har mulighed for at deltage og bidrage til en frugtbar dialog.

Arrangementet er for bygningsejere og ejendomsadministratorer af boligejendomme samt alle med interesse for myndighedsbehandling og byggetilladelser ved renoveringsprojekter.

Vi ser frem til en spændende formiddag og glæder os til at se dig!

 

Program

Kl. 08.30: Ankomst: Kaffe, morgenbrød og netværk

Kl. 08.45: Velkomst v/ Martin Nielsen, PJP og Per Solberg Hansen, Dansk Financia

Kl. 09.00: Nuværende tiltag, perspektiver på ønskede forbedringer og forventninger til fremtidens byggesagsbehandling i Københavns Kommune. v/ områdechef Johan Krøll, Område for Bygninger, TMF, Københavns Kommune og enhedschef Judith Furu-Grage, Område for Bygninger, TMF, Københavns Kommune

Kl. 09.30: Lad os sammen få styr på processen v/ Martin Nielsen, PJP

Kl. 09.45: Fælles dialog om optimering af byggesagsbehandlingsprocessen. Hvordan opnår vi en bedre udnyttelse af eksisterende byggeri til boliger i København?

Kl. 10.30: Tak for i dag

 

Tilmelding

Dato: torsdag d. 19. september 2024 kl. 08.30-10.30

Sted: Rentemestervej 2B, 2400 København NV

Deltagelse er gratis.

Tilmelding: Tilmeld dig her

 

Ved spørgsmål til eventet kan du kontakte:

Debat: Renovering er den skjulte klimavinder – men hvordan måler vi på den?
Forrige nyhed
Søg om tilskud til jeres badeværelsesprojekter 
Næste nyhed