Praktikant til kommunikation og marketing

Kunne du tænke dig at arbejde med kommunikation og marketing inden for byggebranchen? Vi søger en praktikant til kommunikation og marketing i PJP

Scroll for at se mere

Kunne du tænke dig at arbejde med kommunikation og marketing inden for byggebranchen?

I 2024 har du mulighed for at blive kommunikationspraktikant i PJP, og vi kan godt love, at du kommer til at prøve kræfter med en masse forskellige spændende opgaver i vores rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på renovering om ombygning.

Bliv kommunikationspraktikant i PJP

Hvem er PJP?

PJP er grundlagt som en protest mod en byggebranche, der i vores øjne ikke skabte nok varig værdi; var uden tanke på fremtiden eller hensyn til de mennesker, der bor bag ejendommenes mure.

Vi har store ambitioner hvad angår bæredygtig renovering og digitalisering af renoveringsbranchen – og det skal vores kommunikations- og marktingindsats i 2024 hjælpe med at fortælle verden om.

Peter Jahn & Partnere A/S (PJP) er et rådgivende ingeniørfirma med mere end 30 års erfaring indenfor renovering og forbedring af danske bygninger. Vi rådgiver større og mindre ejendomme i København og omegn ifm. bl.a. renoveringsprojekter, ombygning, byfornyelse og energioptimering.

Vi har bl.a. for nylig sat gang i et nyt start-up-eventyr i form af softwarevirksomheden, Plando ApS, som er et digitalt vedligeholdelsesværktøj for bygningsejere. Plando revolutionerer den måde, branchen arbejder med vedligeholdelse af ejendomme på. Værktøjet hjælper bygningsejere med at træffe bæredygtige beslutninger for deres ejendomme med fokus på at forbedre energiforbrug, udledning (CO2e) og totaløkonomi.

Markedsføringen af Plando er en af de opgaver, som du vil få mulighed for at prøve kræfter med.

Som kommunikationspraktikant i PJP vil du skulle arbejde sammen med vores kommunikationsansvarlige, som står for kommunikation og marketing for PJP. Hun vil samtidig være din praktikvejleder.

Hvad kan vi tilbyde?

Rollen som kommunikationspraktikant byder på en alsidig palette af opgaver, så du får med garanti fyldt værktøjskassen godt op.

Du vil bl.a. få mulighed for at:

 • Udarbejde kommunikations ‐og markedsføringsplan for PJP og Plando i samarbejde med praktikvejleder.
 • Udarbejde contentplan for web + LinkedIn for både PJP og Plando i samarbejde med praktikvejleder.
 • Skrive tekster til nyheder, blogindlæg og webtekster og Some, der inspirerer vores kunder, samarbejdspartnere og netværk og sikrer at de føler sig trygge og har tillid til PJP og Plando.
 • Udvikle og vedligeholde websiderne pjp.dk (WordPress) samt plando.dk (Squarespace).
 • Booste PJPs nyhedsbrev (Mailchimp) – herunder plan for tilrettelæggelse og udsendelse.
 • lave grafiske opgaver og videoproduktion, hvis du har erfaring med det eller interesse for det.
 • Bidrage til udvikling og implementering af strategi for SEO (søgemaskineoptimering).
 • Idéudvikling og udarbejdelse af diverse materialer ifm. vores byggesager – fx tilbudsmateriale, beboerkommunikation mm.
 • Idéudvikling og udarbejdelse af marketing- og salgsmaterialer
 • Samarbejde med eksternt bureau omkring PR-indsats for PJP og Plando.
 • Samarbejde med eksternt bureau/rådgiver omkring SEO (søgemaskineoptimering).

Hvem er du?

Vi søger en sprogligt begavet og fagligt stærk praktikant, der brænder for samtlige kommunikations- og marketingdiscipliner (du må også gerne have et øje for det grafiske).

Derudover er du én, der:

 • Har masser af gåpåmod, er struktureret og arbejder såvel selvstændigt som i teams.
 • Har gode formidlingsevner og skriver tekster på et fejlfrit og grammatisk korrekt dansk.
 • Er under uddannelse inden for journalistik, marketing, medievidenskab, kommunikation, grafik el.lign.

Du skal ikke kunne det hele på forhånd, men vi forventer, at du griber chancen for at lære, og at du også vil lære os noget.

Vi forventer heller ikke, at du har kendskab til det byggefaglige område. Til gengæld er det en stor fordel, at du har interessen og viljen til at suge viden til dig, så du kan lære vores målgrupper bedre at kende og dermed også, hvordan vi bedst kommunikerer til dem.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et sjovt, begejstret og dynamisk team, hvor alle er en lige stor del af holdet, hvad enten du er praktikant, studiemedhjælper eller fastansat.

Hos PJP tror vi på, at alle tager del i at bære PJP videre mod fremtiden, og at alles mening tæller, når der skal tages beslutninger. Vi løfter i flok og hjælper hinanden på tværs af organisationen. Sammen har vi et fokus på at sikre tilfredse kunder, glade medarbejdere og en sund forretning.

Vi bor i et lyst og rummeligt kontorhus i det tidligere mejeri Enigheden på Rentemestervej i Nordvest. Vi tilbyder et godt og interessant arbejdsmiljø samt frokostordning. Hvis du er aktivt interesseret, har vi både et løbehold og cykelhold, som er drevet af vores interesserede medarbejdere, der ønsker lidt mere tid sammen med deres kollegaer.

Vi sætter pris på hinandens selskab –  både i og uden for arbejdstiden. Og så har vi en masse sjove arrangementer, som skaber et helt unikt sammenhold, som vi er stolte af og som vi værner om.

Det rigtige match?

Lyder et praktikforløb hos os som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning samt CV til Martin Nielsen på mn@pjp.dk.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til praktikopholdet, er du velkommen til at kontakte Mathilde Schjerning, kommunikationsansvarlig i PJP på mvs@pjp.dk eller telefon 27109071.

Vi glæder os til at høre fra dig.