Ingeniørstuderende søges som studiemedhjælper / praktikant

Har du lyst til at blive en del af vores dygtige, begejstrede og sjove projektteam? Vi søger ingeniørstuderende, som kan assistere vores projektledere ifm. sager om renovering og ombygning – enten som studentermedhjælper eller praktikant.

Scroll for at se mere

Peter Jahn & Partnere er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, der praktiserer troværdighed, respekt, struktur og serviceorientering i mødet med alle i branchen, når vi gennemfører bæredygtig renovering, fornyelse og forbedring af de eksisterende ejendomme.

Hos os vil du få et aktivt indblik i rådgivningsbranchen for renovering og ombygning. Og så vil du blive del af et dynamisk team med et unikt sammenhold, hvor vi sætter pris på hinandens selskab –  både i og uden for arbejdstiden.

 

Kunden i centrum

Når det kommer til vores kunder, er de kernen i vores tilgang til arbejdet. Alt hvad vi gør, gør vi for at skabe værdi i deres ejendomme. Økonomisk værdi når vi sørger for, at ejendommen er godt vedligeholdt, sikker og tilpasset den fremtid vi er på vej ind i. Menneskelig værdi når vi værner om den gode oplevelse gennem projektet for ejendommens brugere og ejere. Vi overholder aftaler, løser udfordringer, siger tingene ligeud, og prakker dem aldrig noget på, de ikke har brug for.

 

Dygtig studiemedhjælper/praktikant søges

Som studiemedhjælper/praktikant vil du blive tilknyttet forskellige bygge- og renoveringsprojekter som assistent til den ansvarlige projektleder. Du vil fungere som en del af et projektteam, hvor du primært vil være support til projektlederen og det dertilhørende projektteam.

Du skal også være i stand til at arbejde selvstændigt med dine egne opgaver. Du får ansvar for, at de aftalte deadlines og den aftalte kvalitet overholdes på dine opgaver.

Hvis der er områder, som du har en særlig faglig interesse for, vil vi bestræbe os på, at dine opgaver bliver tilpasset hertil.

Du vil som studiemedhjælper/praktikant få et indblik i hvad det vil sige at være projektleder med håndtering af bygherre, entreprenør, administrator, myndigheder og lignende.

 

Primære opgaver

 • Deltage i registrerings- og opmålingsopgaver
 • Deltage i tilsynsopgaver og byggemøder
 • Opfølgning på mangelgennemgange
 • Medhjælper til diverse beskrivelsesopgaver, tilstandsrapporter, udbudsskrivelser m.v.
 • Bistå med udviklingen af vores bæredygtige renovering
 • Bistand til tegneopgaver, skitseprojekter m.v.
 • Bistand til tilbudsindhentning
 • Undersøgelse af diverse byggetekniske løsninger
 • Øvrigt forefaldende arbejde
 • Relevant udviklingsarbejde

 

Din baggrund og kvalifikationer

Vi forestiller os, at du er under uddannelse og startet på din kandidat som civilingeniør eller skal i praktik som en del af diplomingeniøruddannelsen.

Du har en interesse for arbejdet med den eksisterende bygningsmasse. Du har den nyeste viden indenfor dit fag og kan tilegne dig nye kompetencer og integrerer de seneste digitale programmer og værktøjer i din løsning af opgaverne.

 • Du er proaktiv og trives i et afvekslende miljø med mange opgaver.
 • Du er god til at kommunikere og trives i et socialt miljø og i samarbejdet med byggeteams
 • Du kan bevare overblikket og forstår at kommunikere til forskellige persontyper
 • Du har en naturlig evne for at påtage dig ansvaret, er opsøgende og har gennemslagskraft
 • Du har stærke analytiske evner, og du trives med at have mange bolde i luften på en gang
 • Du har gode evner til at videreformidle budskaber både internt og eksternt (skrift og tale)

 

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et sjovt, begejstret og dynamisk team, der tilbyder et godt og interessant arbejdsmiljø samt madordning de dage, du er på kontoret.

Uanset om du er ansat som praktikant eller studiemedhjælper kan vi tilbyde en udfordrende og afvekslende arbejdsdag, hvor du vil have et aktivt indblik i rådgivningsbranchen for renovering og ombygning.

Hos PJP tror vi på, at alle tager del i at bære PJP videre mod fremtiden, og alles mening tæller, når der skal tages beslutninger. Vi er stolte af vores ophav og de mennesker, der med flid og passion skaber PJP. Sammen bærer vi en fælles ambition om at sætte PJPs værdier som standard i hele branchen.

Herudover har vi også en masse sjove arrangementer, som skaber et helt unikt sammenhold, som vi er stolte af, og som vi værner om.

Hvis du synes, at stillingen passer til dine jobønsker, så send din ansøgning samt CV til Martin Nielsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.