Konstruktørstuderende søges som studiemedhjælper / praktikant

Har du lyst til at blive en del af vores dygtige, begejstrede og sjove projektteam? Vi søger bygningskonstruktørstuderende, som kan assistere vores projektledere ifm. sager om renovering og ombygning – enten som studentermedhjælper eller praktikant.

Scroll for at se mere

Har du lyst til at blive en del af vores dygtige, begejstrede og sjove projektteam? Vi søger bygningskonstruktørstuderende, som kan assistere vores projektledere ifm. sager om renovering og ombygning – enten som studentermedhjælper eller praktikant.

Hos os vil du få et aktivt indblik i rådgivningsbranchen for renovering og ombygning. Og så vil du blive del af et dynamisk team med et unikt sammenhold, hvor vi sætter pris på hinandens selskab –  både i og uden for arbejdstiden.

Om Peter Jahn & Partnere

Vi er eksperter i byggeteknisk rådgivning indenfor renoveringsprojekter, vedligeholdelse og forbedring af ejendomme, og ønsker at være de førende indenfor både bæredygtig renovering og digitalisering af renoveringsbranchen.

Vores virksomhed blev grundlagt som en protest mod en byggebranche, der i vores øjne ikke skabte nok varig værdi; var uden tanke på fremtiden eller hensyn til de mennesker, der bor bag ejendommenes mure.

Fundamentet i PJP er derfor lagt i værdier, som definerer en anden standard. Vi praktiserer troværdighed, respekt, struktur og serviceorientering i mødet med alle i branchen. Vores organisation består af medarbejdere, som alle bærer en fælles ambition om at tage ansvar for hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere.

Det har aldrig været vores mål at være billigst – det har altid været vores mål at være bedst. Vi tænker langsigtet, vi tænker kvalitet, og først og fremmest, så sætter vi mennesket først i alt hvad vi gør.

Kunden i centrum

Når det kommer til vores kunder, er de kernen i vores tilgang til arbejdet. Alt hvad vi gør, gør vi for at skabe værdi i deres ejendomme. Økonomisk værdi når vi sørger for, at ejendommen er godt vedligeholdt, sikker og tilpasset den fremtid vi er på vej ind i. Menneskelig værdi når vi værner om den gode oplevelse gennem projektet for ejendommens brugere og ejere. Vi overholder aftaler, løser udfordringer, siger tingene ligeud, og prakker dem aldrig noget på, de ikke har brug for.

Rollen som studiemedhjælper/praktikant

Som studiemedhjælper/praktikant hos os vil du få et indblik i, hvad det vil sige at være projektleder med håndtering af bygherre, entreprenør, administrator, myndigheder og lignende.

Du vil blive tilknyttet forskellige bygge- og renoveringsprojekter som assistent til den ansvarlige projektleder, hvor du vil være support til projektlederen og det dertilhørende projektteam.

Dine opgaver kan fx bestå af at:

  • Deltage i registrerings- og opmålingsopgaver
  • Deltage i tilsynsopgaver og byggemøder
  • Følge op på mangelgennemgange
  • Bidrage til diverse beskrivelsesopgaver, tilstandsrapporter, udbudsskrivelser m.v.
  • Bistå med udviklingen af vores bæredygtige renovering
  • Bidrage til tegneopgaver, skitseprojekter m.v.
  • Bidrage til tilbudsindhentning
  • Undersøge diverse byggetekniske løsninger
  • Deltage i øvrigt forefaldende arbejde
  • Deltage i relevant udviklingsarbejde

Du er formentligt under uddannelse som bygningskonstruktør og har gennemført 5. semester. Måske har du en håndværksmæssig baggrund, men vigtigere er det, at du har en interesse for arbejdet med den eksisterende bygningsmasse.

Hvis der er områder, som du har en særlig faglig interesse for, vil vi bestræbe os på, at dine opgaver bliver tilpasset hertil.

Hos os vil du få mulighed for at udvikle dine evner inden for både samarbejde og kommunikation,  samtidig med at du lærer at arbejde selvstændigt og påtage dig ansvaret for, at den aftalte kvalitet overholdes i dine opgaver.

Søger du jobbet som studentermedhjælper, ser vi gerne, at du kan arbejde to dage om ugen inden for almindelig arbejdstid. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder på dit studie.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et sjovt, begejstret og dynamisk team – hvor alle er en lige stor del af holdet, hvad enten du er studerende eller fastansat.

Hos PJP tror vi på, at alle tager del i at bære PJP videre mod fremtiden, og at alles mening tæller, når der skal tages beslutninger. Vi løfter i flok og hjælper hinanden på tværs af organisationen. Sammen har vi et fokus på at sikre tilfredse kunder, glade medarbejdere og en sund forretning.

Vi tilbyder et godt og interessant arbejdsmiljø samt madordning de dage, du er på kontoret. Hvis du er aktivt interesseret, har vi både et løbehold og cykelhold, som er drevet af vores interesserede medarbejdere, der ønsker lidt mere tid sammen med deres kollegaer.

Vi er for nyligt flyttet i nye rammer i det tidligere mejeri Enigheden på Rentemestervej i København NV. Her bor vi nu i et lyst og rummeligt kontorhus, som både giver plads til samarbejde, fordybelse og kreativitet.

Herudover har vi også en masse sjove arrangementer, som skaber et helt unikt sammenhold, som vi er stolte af og som vi værner om.

Hvis du synes, at stillingen passer til dine jobønsker, så send din ansøgning samt CV til Martin Nielsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.