Dygtig bygningskonstruktør søges

Hos Peter Jahn & Partnere har vi god fremgang i opgaverne, og vi søger derfor dygtige kollegaer til at bistå vores kunder med kompetent byggeteknisk rådgivning. Vi søger erfarne ingeniører, konstruktører og arkitekter som bygherrerådgivere til vores kontor på Østerbro.

Scroll for at se mere

Er du superbruger i Revit, og har du mod på at være en aktiv part i alle projektets faser?

Vi søger bygningskonstruktører til udarbejdelse af tegningsmateriale til vores mange projekter, samt deltage aktivt i projektudførelsen. Du vil i samarbejde med den ansvarshavende projektleder sikre kvaliteten af vores udbudsmaterialer, hvor du ikke alene vil have ansvaret for at udarbejde tegninger, men også sikre kvalitet og overensstemmelse mellem tegninger og arbejdsbeskrivelser. I den udførende del af projektet vil du indgå som en del af vores tilsyn, således at vores projekter følges, tilpasses og løbende afstemmes med de faktuelle forhold, som vi skal håndtere i den udførende del af projektet.

Du vil med andre ord blive en aktiv del af hele projektforløbet og dermed bidrage til den succesfulde udførelse af vores projekter. Hertil vil dit arbejde bestå i at udarbejde projektforslag og tilstandsrapporter.

 

Peter Jahn & Partnere A/S

Peter Jahn & Partnere har mere end 30 års erfaring med renovering og forbedring af danske bygninger. PJP arbejder med alt inden for bæredygtige renoveringsprojekter, vedligeholdelse, fornyelse og forbedring af ejendomme.

PJP er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, der praktiserer troværdighed, respekt, struktur og serviceorientering i mødet med alle i branchen, når vi gennemfører bæredygtig renovering, fornyelse og forbedring af de eksisterende ejendomme.

Hos PJP har det aldrig været vores mål at være billigst – det har altid været vores mål at være bedst. Vi tænker langsigtet, vi tænker kvalitet, og først og fremmest, så sætter vi mennesket først i alt hvad vi gør.

I PJP har vi en ambition om at være de førende indenfor både bæredygtig renovering og digitalisering af renoveringsbranchen.

 

Kunden i centrum

Når det kommer til vores kunder, er de kernen i vores tilgang til arbejdet. Alt hvad vi gør, gør vi for at skabe værdi i deres ejendomme. Økonomisk værdi når vi sørger for, at ejendommen er godt vedligeholdt, sikker og tilpasset den fremtid vi er på vej ind i. Menneskelig værdi når vi værner om den gode oplevelse gennem projektet for ejendommens brugere og ejere. Vi overholder aftaler, løser udfordringer, siger tingene ligeud, og prakker dem aldrig noget på, de ikke har brug for.

 

Primære opgaver

 • Opmåling, optegning og optælling, som grundlag for udarbejdelse af budget for projektet
 • At udarbejde tegninger i Revit som en del af projekteringen, hvor tegninger skal krydstjekkes og kvalitetssikres i forhold til det øvrige projektmateriale
 • At deltage i og bistå i projektlederens tilsynsarbejde i forbindelse med projekternes gennemførelse
 • Deltage i byggemøder
 • Aktiv deltagelse i afleveringsforretning, samt ansvarlig for den efterfølgende opfølgning på mangelafhjælpning
 • Deltage i salg og afklaringsmøder med kunden for grundlæggende forståelse af projektet
 • Udarbejde tilstandsrapporter
 • Bidrage til at sikre en fornuftig rentabilitet ud fra vores interne krav

 

Teknisk support i forbindelse med renovering og ombygning

Som teknisk support hos Peter Jahn & Partnere bliver du en del af et dynamisk projektteam, der i samarbejde sikrer at opgaverne løses af de rigtige ud fra kvalifikation og motivation. I projektteamet lægges der stort fokus på at hjælpe hinanden og træde til, hvor behovet måtte være for at opnå de bedste projekter og glade kunder.

Det vil blive dit ansvar, at dine opgaver leveres ind til projekterne i henhold til de aftalte deadlines, de økonomiske krav og den forventede kvalitet.

 

Din baggrund og kvalifikationer

Du er uddannet bygningskonstruktør gerne med erfaring indenfor renovering og ombygning.

Du har:

 • Stor erfaring med at arbejde i Revit
 • Gerne erfaring med AutoCAD
 • Erfaring med renovering og ombygning
 • Evnen til at bruge din akkumulerede viden aktivt i hverdagen
 • Motivationen til aktivt at deltage i både projekterings- og udførelsesarbejdet for projekterne
 • Overblik og forstår at kommunikere til forskellige persontyper
 • Du er proaktiv
 • Stærke analytiske evner, og du trives med at have mange bolde i luften på én gang
 • Gode evner til at kommunikere både internt og eksternt (skrift og tale)

 

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et sjovt, begejstret og dynamisk team, der tilbyder et godt og interessant arbejdsmiljø samt madordning, sundhedsforsikring m.v.

Hos PJP tror vi på, at alle tager del i at bære PJP videre mod fremtiden, og alles mening tæller, når der skal tages beslutninger. Vi er stolte af vores ophav og de mennesker, der med flid og passion skaber PJP. Sammen bærer vi en fælles ambition om at sætte PJPs værdier som standard i hele branchen.

Herudover har vi også en masse sjove arrangementer, som skaber et helt unikt sammenhold, som vi er stolte af, og som vi værner om.

Hvis du synes, at stillingen passer til dine jobønsker, så send din ansøgning samt CV til Martin Nielsen mn@pjp.dk.