Dygtig bygningskonstruktør søges

Hos Peter Jahn & Partnere har vi god fremgang i opgaverne, og vi søger derfor dygtige kollegaer til at bistå vores kunder med kompetent byggeteknisk rådgivning. Vi søger erfarne ingeniører, konstruktører og arkitekter som bygherrerådgivere til vores kontor på Østerbro.

Scroll for at se mere

Er du superbruger i Revit og AutoCAD og har du mod på at være en aktiv part i alle projektets faser?

Vi søger bygningskonstruktører til udarbejdelse af tegningsmateriale til vores mange projekter. Du vil i samarbejde med den ansvarshavende projektleder sikre kvaliteten af vores udbudsmaterialer, hvor du ikke alene vil have ansvaret for udarbejdelsen af tegninger, men også at sikre kvalitet og overensstemmelse mellem tegninger og arbejdsbeskrivelser. I den udførende del af projektet vil du indgå som en del af vores tilsyn, således at vores projekter følges, tilpasses og løbende afstemmes med de faktuelle forhold, som vi skal håndtere i den udførende del af projektet.

Du vil med andre ord blive en aktiv del af hele projektforløbet og dermed bidrage til den succesfulde udførelse af vores projekter.

 

Peter Jahn & Partnere A/S

Peter Jahn & Partnere har mere end 30 års erfaring med renovering og forbedring af danske bygninger, som rådgivende ingeniører inden for bæredygtige renoveringsprojekter, vedligeholdelse, fornyelse og forbedring af ejendomme.

 

Kunden i centrum

Hos Peter Jahn & Partnere har vi vores kunders behov i fokus. Det betyder, at vi tilpasser og skræddersyr vores projekter efter hvert behov. Efter hvert projekt gennemfører vi en kundetilfredshedsundersøgelse, som vi bruger i den løbende forbedring af den service, vi tilbyder vores kunder.

 

Primære opgaver

 • Opmåling, optegning og optælling, som grundlag for udarbejdelse af budget for projektet
 • At udarbejde tegninger i Revit og/eller AutoCAD som en del af projekteringen, hvor tegninger skal krydstjekkes og kvalitetssikres i forhold til det øvrige projektmateriale
 • At deltage i og bistå i projektlederens tilsynsarbejde i forbindelse med projekternes gennemførelse
 • Aktiv deltagelse i afleveringsforretning samt ansvar for den efterfølgende opfølgning på mangelafhjælpning
 • Deltage i salg og afklaringsmøder med kunden for grundlæggende forståelse af projektet
 • Bidrage til sikring af en fornuftig rentabilitet ud fra vores interne krav

 

Teknisk support i forbindelse med renovering og ombygning

Som teknisk support hos Peter Jahn & Partnere bliver du en del af et dynamisk projektteam, der i samarbejde sikrer, at opgaverne løses af de rigtige ud fra kvalifikation og motivation. I projektteamet lægges der stort fokus på at hjælpe hinanden og træde til, hvor behovet måtte være for at opnå de bedste projekter og glade kunder.

Det vil blive dit ansvar, at dine opgaver leveres ind til projekterne i henhold til de aftalte deadlines, de økonomiske krav og den forventede kvalitet.

 

Din baggrund og kvalifikationer

Du er uddannet bygningskonstruktør gerne med erfaring indenfor renovering og ombygning.

Du har:

 • Stor erfaring med at arbejde i Revit og AutoCAD
 • Erfaring med renovering og ombygning
 • Evnen til at bruge din akkumulerede viden aktivt i hverdagen
 • Motivationen til aktivt at deltage i både projekterings- og udførelsesarbejdet for projekterne
 • Overblik og forstår at kommunikere til forskellige persontyper
 • Du er proaktiv
 • Stærke analytiske evner, og du trives med at have mange bolde i luften på én gang
 • Gode evner til at kommunikere både internt og eksternt (skrift og tale)

 

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et dynamisk team og tilbydes et godt arbejdsmiljø samt en løn, der står mål med dine kvalifikationer og jobindsats.

Hos Peter Jahn & Partnere går vi meget op i den enkeltes trivsel og hverdag, idet vi mener, at et godt sammenhold styrker arbejdsglæden og produktiviteten.

Vi arrangerer løbende hen over året en række fælles arrangementer, herunder julefrokost, sommerfest, skovtur, koncerter, cykelture, løbeture, skitur samt andre arrangementer både internt og sammen med vores mange samarbejdspartnere.

Få mere information om Peter Jahn & Partnere på www.pjp.dk.

Hvis du synes, at stillingen passer til dine jobønsker, så send din ansøgning samt CV til Martin Nielsen.