VVS-installatørstuderende søges som studiemedhjælper / praktikant

Læser du til VVS-installatør og har du lyst til at blive en del af vores dygtige og sjove VVS-projektteam? Vi søger installatørstuderende, som kan assistere vores projektledere ifm. sager om renovering og ombygning – enten som studentermedhjælper eller praktikant.

Scroll for at se mere

Som studentermedhjælper eller praktikant i vores VVS-projektteam vil du få et aktivt indblik i rådgivningsbranchen for renovering og ombygning. Og så vil du blive del af et dynamisk team med et unikt sammenhold, hvor vi sætter pris på hinandens selskab – både i og uden for arbejdstiden.

Bliv en del af vores dygtige og sjove VVS-projektteam

Om PJP

Vi er eksperter i byggeteknisk rådgivning indenfor renoveringsprojekter, vedligeholdelse og forbedring af ejendomme, og ønsker at være de førende indenfor både bæredygtig renovering og digitalisering af renoveringsbranchen.

PJP er grundlagt som en protest mod en byggebranche, der i vores øjne ikke skabte nok varig værdi; var uden tanke på fremtiden eller hensyn til de mennesker, der bor bag ejendommenes mure. Vores værdier definerer derfor en anden standard: Vi praktiserer troværdighed, respekt, struktur og serviceorientering i mødet med alle i branchen.

Vores organisation består af medarbejdere, som bærer en fælles ambition om at tage ansvar for hinanden, vores kunder og samarbejdspartnere.

Hos PJP har det aldrig været vores mål at være billigst – det har altid været vores mål at være bedst. Vi tænker langsigtet, vi tænker kvalitet, og først og fremmest, så sætter vi mennesket først i alt hvad vi gør.

Kunden i centrum

Når det kommer til vores kunder, er de kernen i vores tilgang til arbejdet. Alt hvad vi gør, gør vi for at skabe værdi i deres ejendomme. Økonomisk værdi når vi sørger for, at ejendommen er godt vedligeholdt, sikker og tilpasset den fremtid vi er på vej ind i. Menneskelig værdi når vi værner om den gode oplevelse gennem projektet for ejendommens brugere og ejere. Vi overholder aftaler, løser udfordringer, siger tingene ligeud, og prakker dem aldrig noget på, de ikke har brug for.

Rollen som studiemedhjælper/praktikant

Som studiemedhjælper/praktikant i vores VVS-projektteam vil du få et indblik i, hvad det vil sige at være projektleder med håndtering af bygherre, entreprenør, administrator, myndigheder og lignende ifm. VVS-tekniske byggesager.

Du vil blive tilknyttet forskellige renoveringsprojekter som support til den ansvarlige projektleder og det dertilhørende projektteam.

Vi forestiller os, at du skal arbejde med forskellige VVS/HVAC-installationer og opgaver vedr. renovering af boligejendomme, hvor din teori og færdigheder fra studiet giver konkret værdi i de projekter, du tilknyttes.

Dine opgaver kan fx bestå af at:

  • Bidrage med beregnings- og dimensioneringsopgaver
  • Deltage i tilsynsopgaver og byggemøder
  • Følge op på mangelgennemgange
  • Bidrage til diverse beskrivelsesopgaver, udbudsmateriale m.v.
  • Bistå med udviklingen af vores bæredygtige renovering
  • Bidrage til tegneopgaver i Revit/ MagiCAD
  • Bidrage til tilbudsindhentning
  • Undersøge diverse VVS-tekniske løsninger
  • Deltage i øvrigt forefaldende arbejde
  • Deltage i relevant udviklingsarbejde

Du er formentligt under uddannelse som VVS-Installatør. Måske har du en håndværksmæssig baggrund, men vigtigere er det, at du har en interesse for arbejdet med den eksisterende bygningsmasse.

Hvis der er områder, som du har en særlig faglig interesse for, vil vi bestræbe os på, at dine opgaver bliver tilpasset hertil.

Hos os vil du få mulighed for at udvikle dine evner inden for både samarbejde og kommunikation samtidig med at du lærer at arbejde selvstændigt og påtage dig ansvaret for, at den aftalte kvalitet overholdes i dine opgaver.

Søger du jobbet som studentermedhjælper, ser vi gerne, at du kan arbejde to dage om ugen inden for almindelig arbejdstid. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder på dit studie.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et sjovt, begejstret og dynamisk team – hvor alle er en lige stor del af holdet, hvad enten du er praktikant, studiemedhjælper eller fastansat.

Hos PJP tror vi på, at alle tager del i at bære PJP videre mod fremtiden, og at alles mening tæller, når der skal tages beslutninger. Vi løfter i flok og hjælper hinanden på tværs af organisationen. Sammen har vi et fokus på at sikre tilfredse kunder, glade medarbejdere og en sund forretning.

Vi tilbyder et godt og interessant arbejdsmiljø samt frokostordning de dage, du er på kontoret. Hvis du er aktivt interesseret, har vi både et løbehold og cykelhold, som er drevet af vores interesserede medarbejdere, der ønsker lidt mere tid sammen med deres kollegaer.

Vi er for nyligt flyttet i nye rammer i det tidligere mejeri Enigheden på Rentemestervej i Nordvest. Her bor vi nu i et lyst og rummeligt kontorhus, som både giver plads til samarbejde, fordybelse og kreativitet.

Herudover har vi også en masse sjove arrangementer, som skaber et helt unikt sammenhold, som vi er stolte af og som vi værner om.

Lyder et praktikforløb eller et studiejob hos os som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning samt CV til Martin Nielsen.

Vi glæder os til at høre fra dig.