Digital drift- og vedligeholdelsesplan

Få overblik over vedligeholdelse og forbedring af jeres lejlighed

Med vores digitale drift- og vedligeholdelsesplan får I indblik i jeres ejendoms umiddelbare stand og overblik over fremtidige renoveringsprojekter.

I får også indsigt i, hvordan I forbedrer jeres ejendoms energimærke og nedbringer bygningens CO2e-udledning.

Få overblik over fremtidig vedligehold og forbedring af jeres ejendom, så den bliver ved med at være i god stand.

Hvad er en vedligeholdelsesplan?

En vedligeholdelsesplan er et godt værktøj til at skabe overblik over kommende projekter og planlægge fremtidige renoveringsopgaver. Med en plan for ejendommens fremtid kan I undgå uforudsete udgifter og hurtige lappeløsninger, der kan koste dyrt.

Udarbejdelsen af en vedligeholdelsesplan starter med at vi besigtiger ejendommen, hvor alle bygningsdele, som I har vedligeholdelsesansvar for, gennemgås – herunder f.eks. tag, facader, vinduer, døre, kælder, vand- og varmeinstallationer m.v. For skjulte bygningsdele vil vi ud fra jeres driftsoplysninger og vores erfaring vurdere, om I skal have foretaget nærmere undersøgelser, eller om erfaringsbaseret viden kan anvendes i planen.

På baggrund af vores besigtigelse udarbejder vi en langsigtet plan for jeres ejendom. Vedligeholdelsesplanen beskriver den tidsplan, som I kan planlægge at gennemføre arbejderne efter, for på den måde at styre den løbende vedligeholdelse og forbedring af jeres ejendom for at opnå den ønskede standard.

Vælger I efterfølgende at gennemføre et byggeprojekt, kan vi hjælpe med at planlægge og gennemføre byggesagsforløbet.

Det digitale vedligeholdelsesværktøj Plando

I PJP udarbejder vi alle vedligeholdelsesplaner i det digitale vedligeholdelsesværktøj Plando, som er et godt redskab, der sikrer jer overblik over jeres ejendoms umiddelbare stand og giver jer mulighed for at styre den løbende vedligeholdelse. Samtidig giver platformen indsigt i, hvordan I forbedrer jeres ejendoms energimærke og nedbringer bygningens CO2e-udledning.

Med Plando har vi digitaliseret den velkendte tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan, og skabt et agilt værktøj, som gør det let og overskueligt at arbejde strategisk med ejendommes vedligeholdelsesbehov og forbedringspotentiale.

Samtidig bliver Plando ejendommens hukommelse, som samler relevant information og holder styr på både planlagte, igangværende og gennemførte renoveringsprojekter, så jeres ejendoms data og historik er sikret for fremtiden. Værktøjet er let at anvende og kan benyttes enten via en browser eller på mobilen.

Energimærke og CO2-udledning

Plando hjælper desuden med at beregne de energibesparelsesmæssige konsekvenser af renoverings- og vedligeholdelsesprojekter.

Se med det samme, om et planlagt projekt giver en besparelse på bygningens CO2e-udledning, eller om der sker en ændring af energimærke for ejendommen.
I kan  opsætte ét eller flere scenarier for den overordnede vedligeholdelsesplan og sammenligne dem for se, hvordan effekten af de valgte anbefalinger differentierer.

Plando får på den måde en bæredygtig dagsorden til at gå hånd i hånd med lettere arbejdsgange, bedre overblik og større værditilvækst i jeres ejendom.

 

Du kan læse meget mere om Plando på plando.dk.

Kontakt os på mail eller telefon for at få et tilbud på en digital vedligeholdelsesplan i Plando – eller udfyld nedenstående formular. Så hører du fra os hurtigst muligt.

Plando er et godt redskab til at sikre overblik over jeres ejendoms umiddelbare stand, og giver jer mulighed for at styre den løbende vedligeholdelse.