Invitation til morgenevent 27. oktober

23. september 2022

Kan forenklede aftalegrundlag være med til at lukke det aftalemæssige gap i renoveringssager hos boligforeninger?

Kom og bliv klogere på, hvordan du sikrer dine kunder det rigtige valg af aftalevilkår for byggeprojekter i jeres foreningsejede ejendomme, når Molt Wengel og Peter Jahn & Partnere inviterer til morgenevent torsdag den 27. oktober 2022.

Der bliver lavet for mange aftaler, der er alt for omfattende i forhold til de projekter, de skal bruges til, og hvor foreningsbestyrelserne ikke er klædt på til at leve op til de bygherrekrav, som følger. Samtidig er der for mange byggeprojekter, der bliver gennemført med en forkert sammensætning af aftalegrundlag, hvilket giver et dårligt aftalemæssigt udgangspunkt for foreningerne. Begge dele resulterer i spild, enten i form af unødigt arbejde på aftaler, der skyder over målet, eller i form af konflikter eller tab, der kunne være undgået med en korrekt aftale.

Med afløsningen af AB92 og ABR89 fik bygherre en række forskellige aftalemuligheder – herunder AB Forenklet og ABR Forenklet, der er skabt ud fra filosofien om enklere aftaler til enklere byggeprojekter, og som derfor er et skridt imod at lukke det aftalemæssige gap, vi ser i renoveringsbranchen.

Men hvordan sammensættes de nye 18-vilkår korrekt, og hvornår kan man med fordel gøre klog brug af det forenklede system og de øvrige aftalesæt ved renoveringsprojekter i boligforeninger? Hvilke ydelsesbeskrivelser understøtter bedst muligt det optimale aftalesæt, vi typisk ser i vores branche – fx ved renoveringssager på installationer, tag, vinduer m.v. samt i byfornyelsessager eller ved altanprojekter udført som totalentreprise?

Det kan du høre mere om på dette morgenevent, hvor vi sammen med advokat Peter Qvist Lessèl fra Molt Wengel sætter spot på de forskellige aftalevilkår og deres nuancer og får Molt Wengels betragtninger omkring aftalesæt for renoveringsprojekter i boligforeninger, således at du går hjem oplyst, orienteret og nysgerrig.

Arrangementet er for vores kunder og samarbejdspartnere, som administrerer boligejendomme og står for udbud og indgåelse af entrepriseaftaler i renoveringsprojekter.

Deltagelse er gratis men kræver tilmelding.

 

Program

Kl. 08.30: Ankomst: Kaffe, morgenbrød og netværk

Kl. 08.45: Velkomst v/ Jacob Lemche, PJP

Kl. 09.00: Aftalevilkår der giver mening. Hvornår og hvordan bruger man de enkelte aftalesæt og ydelsesbeskrivelser? Hvad skal man være opmærksom på ved forskellige typer byggesager? v/ Advokat Peter Qvist Lessèl, Molt Wengel

Kl. 09.45: Opsamling og fælles diskussion

Kl. 10.00: Tak for i dag

 

Tilmelding

Dato: Torsdag d. 27. oktober 2022 kl. 08.30-10.00

Sted: Rentemestervej 2B, 2400 København NV

Tilmelding: Tilmeld dig her

 

Vi kan nu kalde os BMI RoofPro-certificeret rådgiver
Forrige nyhed
Team PJP i Toscana
Næste nyhed