Team PJP i Toscana

11. oktober 2022

I sidste uge var alle medarbejdere i Peter Jahn & Partnere i Toscana for at dyrke fællesskabet gennem tre dage med fokus på oplevelser og socialt samvær i smukke omgivelser.

Team PJP i Toscana (klik for at se billederne i fuld størrelse)

Hvert år samles alle medarbejdere på vores årlige interne personalekonference, IPK, i enten ind- eller udland, hvor vi arbejder med emner, der er aktuelle for virksomheden, og hvor der er fokus på sociale aktiviteter og tid til at dyrke sammenholdet og PJP-kulturen.

I løbet af 2022 har vi foretaget en markant udvidelse af vores hold og budt velkommen til en stor flok nye kolleger. Dette års IPK handlede derfor i høj grad om at få rystet alle medarbejdere godt sammen og få skabt en masse nye oplevelser og styrke kulturen på tværs af holdet.

Det skal man ikke nødvendigvis hele vejen til Italien for at opnå – og sidste år var vi da også i Silkeborg. Men i år var det altså Toscana, der udgjorde rammen for vores IPK, og bød på oplevelser indenfor både arkitektur, natur og kultur. Undervejs nåede vi både at opleve Firenze og Bologna, udfolde vores kulinariske evner i det Toskanske køkken, og så selvfølgelig at tage på cykeltur i det smukke landskab.

Vi er stolte af vores dygtige team og unikke sammenhold i PJP. Faktisk anser vi vores medarbejdere for at være vores største ressource – uden dem kan vi ikke levere den tårnhøje standard til vores kunder, som vi gør. Derfor har vi fokus på at skabe en masse arrangementer og oplevelser for vores team, som er med til at værne om vores stærke fællesskab.

Se billeder fra turen herunder.

Bliv en del af holdet

Har du lyst til at blive en del af holdet i PJP? Tag et kig på vores ledige stillinger her.

Invitation til morgenevent 27. oktober
Forrige nyhed
5 budskaber fra PJPevent om aftalevilkår
Næste nyhed