PJP har fået to DGNB-konsulenter

14. april 2021

Niels Christiansen og Mikkel Korner Ewertsen har netop bestået deres eksamen og er nu uddannet til DGNB-konsulenter.

Det betyder, at vi nu kan tilbyde helhedsorienteret rådgivning og vejledning om, hvad der skal til, for at et byggeri eller en renovering bliver bæredygtig. Som værktøj er DGNB relevant for alle, der arbejder med byggeri – uanset om målet er en DGNB-certificering eller ej.

DGNB er en international bæredygtighedscertificering, der har til formål at fremme bæredygtighed i det byggede miljø. Som certificering fungerer DGNB som benchmark for bæredygtighed. DGNB fungerer samtidig som et værktøj til at tilrettelægge bæredygtighedsindsatsen i byggeprocessen og tage de mest hensigtsmæssige beslutninger undervejs i udviklingen af det enkelte byggeprojekt.

Det handler om at identificere og mindske omkostninger, som ikke bidrager til at øge bygningens værdi på hverken kort eller lang sigt – og så handler det naturligvis om at skabe en øget værdi af bygningen i sidste ende. DGNB er med til at identificere og mindske omkostninger, der ikke bidrager til at øge bygningens økonomiske og miljømæssige værdi på hverken kort eller lang sigt.

Læs mere om DGNB hos Green Building Council Denmark

PJP er blevet medlem af Green Building Council Denmark
Forrige nyhed
Peter Jahn & Partnere flytter i nye lokaler
Næste nyhed