Peter Jahn & Partnere flytter i nye lokaler

15. oktober 2021
Scroll for at se mere

Udvikling kræver ordentlige rammer

Peter Jahn & Partnere bygger for mennesker. Det betyder, at vi sætter den menneskelige faktor først i alt hvad vi gør. Så efter næsten 25 år på Østerbro har vi valgt at flytte fra villaen på Hjalmar Brantings Plads til et nyt og større kontor i det tidligere mejeri Enigheden på Rentemestervej i Nordvest.

Vi flytter for at skabe plads til, at vores medarbejdere kan få de optimale betingelser for fordybelse, samarbejde og kreativitet, så vi kan blive ved med at levere tårnhøj kvalitet og varig værdi til vores kunder.

Vi flytter for at kunne skabe endnu bedre rammer for vores kunder, samarbejdspartnere og projekter, så vi kan sikre inddragelse, enighed og gode processer.

Vi flytter for at sætte fokus og fart på vores udvikling af bæredygtig renovering og digitalisering af renoveringsbranchen. Vi vil derfor i fremtiden kunne invitere jer til større arrangementer som events, workshops og foredrag så vi kan synliggøre at vi er det videnshus inden for renovering, ombygning og forbedring, som skal sikre værdiskabelse for vores kunder og deres ejendomme.

Vi glæder os til at komme på helt på plads – og især til at invitere jer alle sammen ind i vores nye lokaler.

Vi vil være at finde på Hjalmar Brantings Plads til og med den 17. november 2021. For fremtiden vil vores nye adresse være Rentemestervej 2B, Nordvest, hvor vi vil være på plads fra den 1. december 2021.

 

Med venlig hilsen

Alle os fra PJP

Se vores nye lokaler

PJP har fået to DGNB-konsulenter
Forrige nyhed
Lancering af digital projektplatform
Næste nyhed