Invitation til PJP morgenevent om ejendommes værdiansættelse

21. december 2023
Scroll for at se mere

Hvad er grundlaget for den bedste værdiansættelse, og hvordan påvirkes ejendomsværdien af parametre som energimærkeløft, vedligeholdelses- og forbedringsprojekter?

Det kan du blive klogere på, når vi sammen med PH Erhverv og Nykredit holder morgenevent den 25. januar 2024.

Et stigende antal foreninger vælger valuarvurderingen, når deres ejendoms værdi skal fastsættes. Samtidig peger flere eksperter på, at ejendomsmarkedet er på vej ind i et faldende marked. Hvis det er rigtigt, kan det betale sig at begynde at fokusere mere på ejendommes værdiansættelse.

Men hvad er grundlaget for den bedste værdiansættelse? Hvordan påvirkes ejendomsværdien af de vedligeholdelses- og forbedringsprojekter, som er gennemført eller planlægges gennemført? Og kan bygningsejer og administrator arbejde aktivt med ejendomsværdien, når de skal prioritere projekter?

På vores morgenevent den 25. januar 2024 ser vi sammen med Per-Henrik Schultz-Jensen Valuar MDE og direktør i PH Erhverv samt Dean Frank Hansen, underdirektør i Vurdering Erhverv Nykredit og Søren Brynningsen, underdirektør i Andelsboliger/Special Housing Nykredit nærmere på, hvordan ejendomme værdisættes i det kommende marked, og får eksperternes bedste bud på, hvordan parametre såsom energimærkeløft og vedligeholdelses- og forbedringsprojekter påvirker værdiansættelsen.

Hør også, hvordan finansieringsinstituttet ser på ejendommes værdi, og få deres tanker om, hvordan projekter – som finansieres over tid i et forventet omskifteligt rentemarked – kan bidrage til at øge en ejendoms værdi på sigt.

Og så ser vi nærmere på, hvordan det rette indblik i ejendommens tilstand og strategi for vedligehold kan være med til at sikre så korrekt en værdiansættelse som muligt. Her kan du høre om, hvad det digitale vedligeholdelsesværktøj Plando kan give bygningsejer og administrator af indsigter omkring værdiforøgelse ved forskellige projekter, og hvad du skal holde øje med, når du planlægger vedligeholdelse og forbedring af ejendomme.

Arrangementet er for vores kunder og samarbejdspartnere, som administrerer boligejendomme eller beskæftiger sig med værdisætning af ejendomme.

Vi glæder os til at se dig!

 

Program

Kl. 08.30: Ankomst: Kaffe, morgenbrød og netværk

Kl. 08.45: Velkomst v/ Jacob Lemche, PJP

Kl. 08.50: Hvordan værdiansættes ejendomme i det kommende marked? V/ Per-Henrik Schultz-Jensen, PH Erhverv

Kl. 09.10: Ejendommes værdi set gennem finansieringsinstituttets briller v/ Dean Frank Hansen og Søren Brynningsen, Nykredit

Kl. 09.30: Hvad kan Plando give bygningsejer af indsigter omkring værdiforøgelse ved forskellige projekter? v/ Jacob Lemche, PJP

Kl. 09.50: Fælles debat og afslutning

Kl. 10.15: Tak for i dag

 

Tilmelding

Dato: torsdag d. 25. januar 2024 kl. 08.30-10.15

Sted: Rentemestervej 2B, 2400 København NV

Deltagelse er gratis.

Tilmelding: Tilmeld dig her

 

Ved spørgsmål til eventet kan du kontakte:

Få en digital vedligeholdelsesplan for jeres ejendom
Forrige nyhed
Brandteknisk rådgivning: sikker renovering og ombygning af ejendomme
Næste nyhed