PJP Morgenevent: Opbrud i forsikringsmarkedet for forenings- og udlejningsejendomme

6. marts 2024
Scroll for at se mere

Kom til PJP Morgenevent: Opbrud i forsikringsmarkedet for forenings- og udlejningsejendomme den 11. april 2024.

Der er sket et skred i branchen for ejendomsforsikringer for forenings- og udlejningssegmentet, som i dag er et marked med færre, men mere bevidste og fokuserede aktører.

Branchen vurderer nu risikoen i disse ejendomme anderledes end før.
Bygningsejere bliver i dag mødt med øgede krav fra forsikringsselskaberne om dokumentation og om at gennemføre tiltag, der nedsætter risikoen på ejendommen – og det kan koste dyrt i enten præmie eller udbedring ikke at være forberedt.

Men hvad består forandringerne i? Hvordan forbereder bygningsejer sig bedst på de øgede krav? Hvad er grundlaget for en god forsikringsaftale, og hvordan kan man forbedre vilkår og undgå præmiestigninger eller indskrænkninger i dækningen på ejendomsforsikringen?

Det ser vi nærmere på, når vi sammen med Dansk System Assurance og Købstædernes Forsikring inviterer til PJP Morgenevent den 11. april 2024.

Kom og bliv opdateret på seneste nyt om forsikringsmarkedet og bliv klogere på, hvad man som bygningsejer, administrator eller samarbejdspartner skal være særlig opmærksom på, når det gælder risikovurdering af beboelsesejendomme.

Arrangementet er for vores kunder og samarbejdspartnere, som ejer eller administrerer boligejendomme og andre aktører, der beskæftiger sig med forsikring eller finansiering af ejendomme.

Vi ser frem til en spændende formiddag og glæder os til at se dig!

 

Program

Kl. 08.30: Ankomst: Kaffe, morgenbrød og netværk

Kl. 08.45: Velkomst v/ Jacob Lemche, PJP

Kl. 08.50: Udviklingen i krav til og håndtering af forsikringsaftaler med selskaberne – hvor står vi i dag? Hvad laver vi som mægler og hvordan kan I bruge os?
v/ Johnny B. Hansen, Dansk System Assurance

Kl. 09.10: Hvordan vurderer forsikringsselskaber risikoen ved forskellige typer ejendomme, og hvilke krav stilles til f.eks. brand- vand- og skybrudssikring? Hvad er værdien af god rapportering? v/ Rolf Thomsen fra Købstædernes Forsikring.

Kl. 09.30: Hvordan kan vi som byggeteknisk rådgiver hjælpe bygningsejer med at lave en bedre planlægning og rapportering for deres ejendom? Hvilke data kan bygningsejer med fordel dele med forsikringsselskab og mægler? v/ Jacob Lemche, PJP

Kl. 09.45: Fælles debat og afslutning

Kl. 10.15: Tak for i dag

 

Tilmelding

Dato: torsdag d. 11. april 2024 kl. 08.30-10.15

Sted: Rentemestervej 2B, 2400 København NV

Deltagelse er gratis.

Tilmelding: Tilmeld dig her

 

Ved spørgsmål til eventet kan du kontakte:

Brandteknisk rådgivning: sikker renovering og ombygning af ejendomme
Forrige nyhed
Er jeres ejendom egnet til solceller? Få støtte til rådgivning
Næste nyhed