Invitation: Besøg i AB Lykkehøj på Amager den 2. maj 2023

3. marts 2023

Hvordan passer vi på byens boligforeninger og sikrer, at København fortsætter med at være en af verdens bedste byer at leve i?

Tag med os på besøg i AB Lykkehøj på Amager, som er en af de boligforeninger, vi rådgiver for. Lykkehøj ønsker at være rollemodel for andelsboligforeninger i København, og i anledning af Arkitekturhovedstad 2023 kan du komme med på besøg i boligforeningen, hvor vi sammen fortæller om forbedringerne af ejendommen og den betydning, de forskellige projekter har haft for foreningen.

Du kan også høre om foreningens fokus på sammenhold, tryghed, og miljø, og hvordan vi som byggeteknisk rådgiver hjælper foreningen med at skabe overblik over vedligehold og fremtidige renoveringsprojekter, og på den måde giver foreningen mulighed for at udvikle deres ejendom og tilpasse den fremtidens krav og udfordringer.

Lykkehøj er et godt eksempel på, hvordan man kan bringe nyt liv og fællesskab ind i de gamle københavnske ejendomme og samtidig sikre, at de er godt rustet til fremtiden.

Ejendommen i den knap 100 år gamle andelsboligforening er tegnet af arkitekt C. Christiansen og består af 246 andelslejligheder og 10 erhvervsandele.

Foreningen har gennemgået flere store renoveringsprojekter – lige fra udskiftning af tag, vinduer og gadedøre til etablering af nye altaner mod gården og nye tagboliger i ejendommens gamle loftsrum – og flere projekter er på vej.

Arrangementet er for alle med interesse i renovering og fornyelse af byens boliger.

Glæd dig til et kig ind bag murene.

Arkitekturhovedstad 2023

UNESCO og UIA har kåret København til hele verdens Arkitekturhovedstad 2023. Titlen World Capital of Architecture – Arkitekturhovedstad tildeles den by, der er vært for den internationale arkitektforening UIA’s verdenskongres, som finder sted i København i juli 2023.

Ambitionen for UNESCO-UIA World Capital of Architecture 2023 er at skabe global og lokal opmærksomhed om Københavns arkitektur i bred forstand. Her skal København vise sine evner til at tænke langsigtet inden for temaer som byggeri, design, klimatilpasning, innovation, borgerinddragelse og bæredygtig byudvikling, socialt såvel som miljømæssigt.

Arkitekturhovedstad 2023 fejres bl.a. med en bred palet af arrangementer og besøg, skabt af samarbejdspartnere og helt almindelige københavnere. Hele året vil være spækket med arrangementer, hvor du kan gå på opdagelse i byens arkitekturarv, opdage nye arkitektoniske perler og debattere byens udvikling. Arkitekturhovedstad 2023 er resultatet af et samarbejde mellem Wonderful Copenhagen, Arkitektforeningen og Københavns Kommune. I PJP deltager vi som officiel partner med dette arrangement.

Læs mere om Arkitekturhovedstad 2023 og find flere arrangementer her.

Praktisk information

Dato:

Onsdag den 2. maj 2023 kl. 15:30 til 17:00

Mødested:

Vi mødes ved ejendomskontoret i AB Lykkehøj, Peder Lykkes Vej 11, 2300 København S.
Herfra går vi på rundtur i Lykkehøj. Rundvisningen foregår i foreningens fællesarealer samt enkelte boliger.

Tilmelding:

Deltagelse er gratis. Tilmeld dig her.
Maks antal deltagere: 25. Arrangementet gennemføres ved minimum 10 deltagere.

Ved spørgsmål til eventet kan du kontakte:

Kursus om Proptech i praksis 21. marts 2023
Forrige nyhed
Kortere ventetid på tilladelser til solceller og øvrige VE-anlæg
Næste nyhed