Kursus om Proptech i praksis 21. marts 2023

21. februar 2023

Kom med når vi afholder kursus om proptech i praksis for Ejendom Danmark tirsdag den 21. marts 2023.

Hvilke muligheder og fordele er der ved at implementere digitale løsninger i eksisterende ejendomme, og hvordan anvendes de i praksis ifm. renoveringsprojekter og vedligeholdelse?

Det kan du blive klogere på, når vores dygtige kolleger i PJP, BIM manager Malou B. Iversen og teknisk rådgiver og partner Jacob Lemche, afholder kursus om proptech i praksis for Ejendom Danmark tirsdag den 21. marts 2023.

I PJP har vi stor erfaring med at anvende digitale løsninger og forskellige former for propTech-teknologier i de mange sager om renovering, vedligeholdelse og fornyelse af eksisterende byggeri, vi årligt rådgiver vores kunder om.

På kurset præsenterer Malou og Jacob dig for, hvilke muligheder der er for at digitalisere bygninger i forbindelse med renovering, og hvordan digitalisering kan understøtte en bedre byggesag og driftssituation.

Her kan du høre mere om, hvordan du fx anvender scanningsværktøjer og droner til at få et overblik over din ejendoms renoveringsbehov. Samtidig giver kurset dig et indblik i, hvordan teknologierne kan understøtte dokumentation af en bygnings stand.

Muligheder og begrænsninger
På kurset kan du få en praktisk gennemgang af, hvilke teknologier der er på markedet (håndslammere, 4K-scanneren Matterport, landmåleres scannere, droner osv.), samt hvad deres muligheder og begrænsninger er i hverdagen og ved renoverings- og ombygningssager. Dernæst får du også en gennemgang af, hvilke renoverings- og forbedringsprojekter der vil egne sig bedst til de enkelte scanningsmuligheder.

Scannere og dronerne vil desuden blive fremvist på kurset, så du kan få en ”hands on” følelse af værktøjerne.

Fokus på businesscasen i anvendelsen
Et gennemgående fokus i præsentationen af de enkelte scanningsmuligheder vil være, hvilke omkostninger der er forbundet med arbejdet i forhold til output.

Jacob og Malou vil også komme ind på, hvilke teknologier du selv kan investere i for at optimere driften, hvilke myndighedsregler som gælder for scanninger, og hvordan du får lov til at flyve med droner.

Fremvisning af droner
Scannere og dronerne vil desuden blive fremvist på kurset, så du kan få en ”hands on” følelse af værktøjerne.

Læs mere om kurset og tilmeld dig hos Ejendom Danmark her.

 

PJP introducerer det digitale værktøj Plando
Forrige nyhed
Invitation: Besøg i AB Lykkehøj på Amager den 2. maj 2023
Næste nyhed