A/B Skodsborggade (Nordbanegade 26)

Facaderenovering

Scroll for at se mere

Om projektet

På hjørnet af Nordbanegade og Skodsborggade på Nørrebro ligger denne ejendom med sit karakteristiske facadeudtryk.

Som rådgiver har vi hjulpet ejendommens forening med at gennemføre en istandsættelse af facader og vinduer på gård- og gadeside med fokus på at bevare ejendommens flotte farver og detaljer.

Andelsforeningen henvendte sig til os for at få lavet en vedligeholdelsesplan for deres ejendom. En besigtigelse af ejendommen viste, at der skulle foretages en række forbedringer for at bibeholde ejendommens stand – herunder en facaderenovering. I samarbejde med bestyrelsen udarbejdede vi forskellige scenarier til projekter, hvorefter facaderenoveringen blev igangsat.

Bestyrelsen er meget opmærksomme på at renovere ejendommen nænsomt, så dens flotte detaljer bliver bibeholdt. Derfor blev der valgt de samme karakteristiske røde, gule og grønne farver som tidligere – og som her efter facaderenoveringen igen kommer til sin ret.

Samtidig har det også være vigtigt for foreningen, at der kun anvendes materialer af høj kvalitet, som tillader bygningen at ånde og som har gjort det muligt at renovere vinduerne i stedet for at udskifte dem.

 

Vores viden sikrer en tryg gennemførelse af jeres renoveringsprojekt

Hos PJP er vi eksperter i at udføre projekter som dette. Med vores høje faglighed og erfaring med ejendomme som denne, kan vi som rådgiver sikre en god og tryg gennemførelse af bl.a. facaderenoveringer.

Vi kan hjælpe med byggeteknisk rådgivning, som sikrer at en byggesag projekteres, udbydes og bringes til udførelse med entreprenøren på bedste vis.

Vi sørger for at tilknytte et kvalificeret projektteam til opgaven, som følger sagen tæt gennem hele forløbet – herunder ved tilsyn, byggemøder og økonomiopfølgning – og som samtidig sørger for at holde bestyrelse og beboere løbende orienteret gennem hele byggesagen.

På den måde sikrer vi en tilfredsstillende kvalitet af det udførte arbejde samt at bygherres forventninger bliver indfriet.

 

AB Vennemindehaven - gårdrum
Forrige projekt
A/B Erik Ejegod
Næste projekt