No-Code teknologi sætter fart på digital udvikling hos PJP

28. november 2023
Scroll for at se mere

I PJP har vi efterhånden udviklet en række digitale ydelser og produkter, og vi er vant til at arbejde med digital innovation.

På bare tre dage, og ved hjælp af ConTech Labs No-Code forløb, har vi nu udviklet en applikation, som gør det muligt at styre driften på en ejendom.

I PJP er vi vant til at arbejde med digital innovation og bruge digitale værktøjer med fokus på at understøtte vores rådgivning og det gode projektforløb – både for vores kunder og for vores medarbejdere.

Digitaliseringen er i fuld gang med at ændre ejendomsbranchen og vores marked.

Derfor er digitalisering også en vigtig del af vores strategi hos PJP. Vi har store ambitioner på området, som vi ser som en mulighed for at sikre kvaliteten af vores rådgivning og vores ydelser til vores kunder.

Vi har efterhånden udviklet et mindre økosystem af digitale ydelser og produkter – herunder det strategiske vedligeholdelsesværktøj Plando og Projektplatformen – en digital platform, der inddrager, involverer og informerer alle aktører i et byggeprojekt, og gør vores projektstyringsproces mere gennemsigtig for kunder og samarbejdspartnere.

Vi har oplevet en efterspørgsel fra flere af vores kunder efter et værktøj, som kan håndtere selve driften i en ejendom, og takket være No-Code forløbet har vi nu fået mulighed for at udvikle en løsning.

 

Hør om vores deltagelse i No-Code forløbet i filmen her.

PJP udvalgt til No-code 2023

PJP er blandt seks udvalgte SMV’er fra den danske byggebranche, som i år har deltaget i projektforløbet ”No-Code 2023”, hvor vi sammen med Contech Lab og tech-iværksætter, Jacob Bøtter, har fået mulighed for at udvikle og afprøve digitale løsninger baseret på No-Code principperne.

For at sætte tempo på digitaliseringen i byggebranchen og vise byggeriets parter, at digital nytænkning kan udvikles og implementeres relativt nemt, har ConTech Lab, der er en del af Molio, iværksat et tredages projektforløb, der skal fremme digitalisering og give de deltagende parter mulighed for at teste idéer og mulige løsninger. Med hjælp fra et ekspertpanel blev PJP udvalgt til forløbet blandt mange ansøgninger sammen med DOMUTECH, Home.Earth, Marlon Tørmørtel A/S, SLA og Wolff Svendsen A/S.

Det har været oplagt for os at prøve No-Code forløbet af, og vi er glade for at nogle af de udvalgte.

Som SMV er det ofte ressourcemæssigt krævende at sætte et stort udviklingsprojekt i gang. Med No-Code forløbet kan vi nemt teste ideer af på relativt kort tid– også uden at have et kæmpe udviklingsbudget i baghånden.

For os har No-Code forløbet bidraget til udviklingen af et værktøj, som vi ellers ikke ville have haft mulighed for at prioritere, og har været effektivt ift. at komme ud over rampen med noget, vi gerne vil løse for vores kunder.
Jacob LemchePartner i PJP

Nyt værktøj til daglig drift af ejendomme

På bare tre dage har vi udviklet en prototype til en applikation, som skal sikre overblik over driften i en ejendom. Contech Lab og Jacob Bøtter har bidraget med deres knowhow til en enkel og hurtig udviklingsproces, og vi har kunne omsætte vores viden på området til et digitalt produkt på meget kort tid.

Vi kalder applikationen for Plando Daily. Det er et værktøj, som hjælper med at holde styr på daglige driftsopgaver i ejendomme hos eksempelvis bestyrelser i boligforeninger, driftsorganisationer i udlejningsejendomme og servicevirksomheder. Med applikationen kan du f.eks. styre forslag fra beboere om indkøb af udstyr til fællesarealer, få overblik over opgaver til deres drift- og vicevært og generelt kontrollere, at der er styr på opgavernes udførelse.

Plando Daily er en gratis tjeneste, som indtil videre er tilgængelig i en betaversion, dvs. en prototype. Hvis du har lyst til at teste Plando Daily, finder du værktøjet her.

På bare tre dage, og ved hjælp af ConTech Labs No-Code forløb, har vi nu udviklet en applikation, som gør det muligt at styre driften på en ejendom.

Digitalisér ikke for enhver pris

Vi mener, det er vigtigt ikke bare at digitalisere, fordi vi kan og fordi teknologien er tilgængelig. Der skal være et klart fokus og det skal være værdiskabende for brugeren. Digitalisering er først brugbart, når det skaber værdi i ’den virkelige verden’.

Netop derfor er No-Code forløbet værdifuldt for os. Det giver os mulighed for at teste ideer og starte udviklingsprojekter op, for at se, om de har hold i virkeligheden og giver mening for vores kunder, inden vi investerer store ressourcer i dem.

Nu tester vi

Betaversionen af Plando Daily er ude nu, og vi er i fuld gang med at teste værktøjet hos nogle af vores kunder og samarbejdspartnere. Plando Daily er en gratis tjeneste. Hvis du har lyst til at hjælpe med at teste Plando Daily, finder du værktøjet her.

Hvis du gerne vil høre mere om Plando Daily, er du velkommen til at kontakte Jacob Lemche.

Læs mere om No-Code-forløbet hos ConTech Lab – en del af Molio.

Sådan arbejder PJP med bæredygtighed
Forrige nyhed
Få en digital vedligeholdelsesplan for jeres ejendom
Næste nyhed