Almennyttige boligselskaber

Hvad kan vi hjælpe med?

Søger I en professionel rådgiver til at hjælpe jer igennem jeres næste renoveringsprojekt?

Ved renoverings- og byggeprojekter i almene boliger er effektive procedurer og god service til beboerne vigtige forudsætninger for et succesfuldt projekt. Det ved vi hos PJP.

Som erfaren byggeteknisk rådgiver har vi hjulpet en lang række almennyttige boligorganisationer med at gennemføre projekter indenfor renovering, vedligeholdelse og fornyelse af eksisterende byggeri. Vi kender derfor jeres behov og er fortrolige med de beboerdemokratiske processer, der er forbundet med renoverings- og byggeprojekter i almene boliger samt det samarbejde, der er med boligforeningernes afdelingsadministratorer.

Som kunde er I kernen i vores tilgang til arbejdet. Alt hvad vi gør, gør vi for at skabe værdi for jeres ejendom – økonomisk værdi, når vi sørger for, at jeres ejendom er godt vedligeholdt, sikker og tilpasset fremtiden – og menneskelig værdi, når vi værner om den gode oplevelse gennem projektet for både bygherre, samarbejdspartnere og ikke mindst beboere.

Vores mange års erfaring med byggeteknisk rådgivning har gjort os stærke i vores kommunikation og i vores procedurer – en styrke, som bl.a. gør os i stand til at levere effektiv kvalitetsstyring af jeres byggeprojekter.

Vi kender værdien af, at der i den indledende fase af et renoveringsprojekt bruges de nødvendige ressourcer på planlægning og inddragelse, og at der i den udførende fase sker en tæt opfølgning hos de involverede parter. Det gælder ikke mindst, når det kommer til at sikre en god håndtering af ejendommens beboere undervejs i projektet.

Vi har udviklet en række værktøjer, vi kan anvende, for at understøtte vores kunders byggesager bedst muligt.

Vores digitale projektstyringsværktøj PJP Projektplatform er en fælles platform for alle involverede aktører i vores byggeprojekter. Projektplatformen gør det nemmere for alle involverede at få overblik og adgang til relevant information omkring et byggeprojekt – uanset om du er afdelingsbestyrelse, beboer, rådgiver og entreprenør – og er med til at understøtte et gnidningsfrit projekt fra start til slut. Læs mere om PJP projektplatformen her.

Læs mere om vores ydelser, se eksempler på projekter, vi har gennemført, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Vores rådgivere er klar til at hjælpe med jeres byggesag.

Kontakt os – så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud.